Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
En popüler rastgele programlar

» Pixelus Deluxe
» FlyConverter
» HTML Match
» Quick Fit
» Outlook Express Security Update: VCard Buffer Over
» Insan Ve Sirlari [e-Kitap]
» WinAudit 2.21
» WebTime 2000
» Besieger
» Odaci Doviz
» IconView
» Alchemy Ping
» Megabot
» MidiNotate Trial
» RAMpage
Editörlerimizin Seçtiği Programlar

Commandos Strike Force Demo
Tum dunyada en cok satan savas oyunlarindan Commandosun en son surumu, sizleri aksiyonun tam ortasina tasiyacak. Commandos uclumuz, herbiri kendi tarzlarinda ve hic olmadiklari kadar kendi kisisel karakterleri ile beraber tam karsimizda...Yesil bereli komutanimiz ve guclu silahlari ile dusmanin tam ortasinda carpisin, keskin nisanciniz ile hedefleri uzaktan tespit edip etkisiz hale getirin, ya da casusunuz ile dusmani tam kalbinden, hem de farkedilmeden vurun. Commandos, az sayida ancak herbiri yuzlerce yetenegi bunyesinde barindiran kahramanlari ile yine saglam bir donus yapmis.Serinin bu surumu 2. Dunya Savasi yillarinda geciyor. Oyunda Fransa, Rusya ve Norvecte gecen birbirinden zor gorevler sizi bekliyor. bu gorevler arasinda neler yok ki. Bir Nazi gemisini yoketmek, dusman kuvvetleri ile carpismak, Fransiz mahkumlari kurtarmak, bir generali iyi korunan kalesinden kacirmak gibi cok cesitli tekli oyuncu olarak oynayabilecegimiz bolumler bunlardan sadece birkaci. Bunun disinda birbirinden orjinal coklu oyuncu kipleri de bulunan Commandos Strike Force, kaybedecek hicbirseyi olmayan kahramanlarimiz ile sinirsiz bir savas keyfi vaadediyormandos Strike Force oyununun ayrintili ozellikleri : 3 farkli komando ile oynayabilme sansi Birbirinden farkli guc ve yeteneklerdeki karakterleri cesitli gorevlerde kullanabilme Dogru gorev icin dogru karakter secme zorunlulugu (Ornegin gizlilik gerektiren bir gorevi ortaligi fazlaca isitan yesil bereli askerimize verdigimizde pek de hos olmayan sonlar ile karsilasabiliyoruz) Karakter yeteneklerini gelistirebilme Fransa, Norvec ve Rusya olarak 3 degisik senaryo secenegi Tamamen ozellestirilebilir haritalar ile gorevleri cok cesitli bicimlerde de bitirebilme Gaz bombalari, piano tusu ipi gibi birbirinden cok farkli esyalari da silah olarak kullanabilme Coklu oyuncu kipinde bilgisayar ve XBox kullanicilari icin 16, Playstation 2 kullanicilari icinse 8 oyuncu ile beraber oynayabilme destegiNot : Oyunun eceginiz bu Demo surumunde sadece ilk 2 gorevi calistirabiliyorsunuz. Oyun yapisi geregi dusuk sistemlerde de kaliteden odun verilerek calistirilabiliyor ancak yenilenmis grafiklerden tam zevki alabilmeniz icin yuksek bir sistem gerekliligi bu oyunda da bulunuyor.
Programı Üreten : Eidos Interactive
Yazılım Lisanı : Ingilizce
Programın Versiyonu: : Demo
Dosya Boyutu : 638 Mb Kb
Programı İndir
 
[ Full Gezginler İndir'den Haberler ]
Değerli ziyaretcimiz, Hoşgeldiniz. Full gezginler indir sitemize 10bin civarında güncel ve yasal program eklenmiştir. Programların hepsinide legal bir şekilde güvenle indirebilmeniz için sizler için programların hepsini antivirüs taramasından geçirdik. Yinede her ihtimale karşı güvenlik programları ile indirdikten sonra taramanız menfaatiniz için önemlidir.
Ek olarak sitemize yukardaki menüden program ekleme tavsiyesinde bulunabilirsiniz.
Yeni Eklenen 15 Program
Dancer LE : Scooby Doo
Jaspers Journeys
Ringtone Converter
Install Maker
SuperBot
Advanced CD Label Maker
Amigo DVD Ripper
Volley
Cay Programi
StuffIt Standard Edition
Sporlar
K.O.B.I. Muhasebe Otomasyon
Menzil Nisan Mayis Haziran
Kazaa Media Desktop
Hide and Protect any Drives


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi